Nema krize: Brena 22-godišnjem sinu poklonila bijesni automobil koji košta više od 300 000 KM

0
55
BMW M5 F90

Čini se kako za Lepu Brenu nema krize.

Kako prenose sprski mediji, legendarna 60-godišnja pjevačica najmlađem sinu Vitoru poklonila je automobil marke BMW M5 F90 koji stoji oko 150 hiljada eura, ili oko 300 000 KM.

Lepa Brena i sin Viktor

Viktor je sada prvi u obitelji Živojinović koji je postao vlasnik skupocjenog automobila, a tek su mu 22 godine.

Navodno je u Srbiju uvezen jedan jedini takav automobil, a ne treba posebno naglašavati kako je najmlađi Živojinović bio presretan zbog skupocjenog poklona. Nepoznati izvor otkrio je i kako je Viktor na novi automobil odmah stavio i personalizirane tablice.

“Taj automobil je prava zvijer. Viktor je ipak još klinac pa je Brena morala s njim obaviti ozbiljan razgovor prije no što mu je dala ključeve u ruke. Upozorila ga je da mora poštovati propise i voziti ozbiljno i pažljivo”, dodao je izvor.

Podsjetimo, u kolovozu prošle godine saznalo se kako će Viktor uskoro oženiti četiri godine stariju ljepoticu Sandru Miljaković s kojom je tada proslavio godinu dana veze.

Lijepa plavuša već je upoznala obitelj, putuje s njima te se odlično slaže s pjevačicom, a tamošnji mediji tada su pisali kako će se vjenčanje održati 2021. godine te su ga već nazvali “vjenčanjem desetljeća”.

Viktor je prošle godine u Novom Beogradu otvorio i restoran.