Bruce Willis i njegova supruga Emma Heming su odlučili obnoviti svoje zavjete na 10. godišnjicu

114
Bruce Willis i njegova supruga Emma Heming

Zvijezda “Umri muški” i filmska legenda Bruce Willis obnovio je zavjete na 10. godišnjicu braka sa suprugom Emme Heming.

65-godišnjak i 41-godišnjakinja obnovili su svoje zavjete uz svoje dvije kćeri i ostalu Bruceovu djecu, što je, kako kažu, prigodu učinilo toliko posebnijom.

Vijest je prenio časopis US Weekly.

Bruce i Emma ispričali su svoju ljubavnu priču za časopis. Sve je počelo Bruceom rekavši da su bili dobri prijatelji prije nego što su se okupili i dok su oboje bili s drugim ljudima. Bruce je prethodno bio oženjen glumicom Demi Moore s kojom ima još troje djece, a najstarije je bilo 32 godine. Rekao je:

“Išli smo na jedan sastanak, u petak prije nego što se Emma spremala za povratak u New York, a onda smo se ludo zaljubili. Kad razmislite gdje ćete pronaći tu veliku ljubav svog života, rijetko kad mislite da je to netko koga već poznajete. Mislite da je to netko koga tek trebate upoznati. “

Emma je o ceremoniji rekla:

“Bilo je toliko zabavno na ceremoniji imati naše dvije mlade kćeri. Zaista im je bilo važno da budu djevojke u cvijeću, da budu dio nečega što se osjeća nekako monumentalno. Deset godina braka je velika stvar i nešto što treba proslaviti. Nismo to planirali mjesecima. Nije bilo planera za vjenčanja. Bili smo samo mi. Okupili smo obitelj i super smo se proveli.

” Dodala je kako je bilo fantastično imati svu Bruceovu djecu tamo, rekla je:

“O moj Bože, kad su stariji tu, mališani ne žele imati nikakve veze sa mnom ili Bruceom. Stariji su sjajni i vole biti u blizini svojih mladih sestara. Sestre ih obožavaju. Mi ih obožavamo zapravo se vraćamo na zapad, kako bismo im mogli biti bliže. Djevojke su zbog toga vrlo sretne.

” Emma je također objasnila svoju čvrstu vezu s Demi Moore:

“Dočekala me u svojoj obitelji kao što sam ja nju u našoj. Opet toliko poštujem nju. Toliko poštujem kako su se Bruce i Demi ponašali kroz razvod da bi mogli svoju djecu staviti na prvo mjesto. Bilo joj je važno biti tamo. Bila je na našem prvom vjenčanju. Želili smo da ona opet bude tu s nama “